FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, verbindt zich ertoe deze site toegankelijk te maken, in overeenstemming met de volgende wetgeving: Wet van 19 juli 2018 betreffende de toegankelijkheid van websites en mobiele applicaties van overheidsorganisaties.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op: https://mobiliteitsbudget.be/nl

Nalevingsstatus

Deze website is gedeeltelijk conform, als gevolg van de onderstaande niet-conformiteiten.

De beoordeling van de conformiteit van deze site is gebaseerd op een zelfevaluatie door de Dienst Communicatie van de FOD Werkgelegenheid met onder andere behulp van de BOSA Accessibility Check.

Niet-toegankelijke inhoud

  • Geen zichtbare focus bij toetsenbordnavigatie.
  • De structuur van de pagina's is niet correct (slecht gebruik van titel- en ondertitel-tags, slecht gebruik van opsommingslijst tags, gebruik van lay-out om een aparte sectie in de inhoud aan te geven).
  • De navigatiestructuur is niet optimaal.
  • De afbeeldingen op de voorbeeldpagina's passen zich niet aan het scherm aan (bij gebruik van de zoomfunctie of de mobiele versie, bijvoorbeeld).

Voorgestelde alternatieven

Er zijn momenteel geen alternatieven voor de niet-toegankelijke elementen.

Feedback en contactgegevens

Heeft u een vraag of opmerking over de toegankelijkheid van deze website? U kunt ze naar ons sturen via e-mail naar redac.website@werk.belgie.be.

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over onze website? U kunt het klachtenformulier invullen dat beschikbaar is op de website werk.belgie.be onder de rubriek Contact > Klachten over onze diensten.

Bent u niet tevreden met het antwoord dat u kreeg? Neem dan contact op met de federale ombudsman:

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze verklaring is op 14/12/21 opgesteld.

De laatste herziening van de verklaring vond plaats op 14/12/21.